Cultural Care Au Pair

Lähde au pairiksi USA:han!

18-26-vuotiaille

Studia-messuilta!

2016/11/29

Muistathan että löydät meidät ensi viikolla Helsingin Studia-messuilta!

 

Osastopaikalla 4e68 sinulla on mahdollisuus tavataMuistathan että löydät meidät ensi viikolla Helsingin Studia-messuilta! Juulia, Susanna, Anna, Minna, Nora ja Laura marraskuun 29. ja 30. päivä.

Tulemme vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen Au Pairina oloon USA:ssa sekä tarjoamaan sinulle uusia tarinoita ja mahdollisuuden luoda oma Au Pair -tarinasi!

 

Tässä vielä Juulian ja Susannan terveiset messukävijöille:

 

Moikka!

 

Me ollaan Juulia Ja Susanna.  Molemmat vietimme au pair vuotemme New Jerseyssä, parinkymmenen minuutin päässä Manhattanista, vuonna 2013-2014.  Koska Cultural Caren au paireilla on laaja verkosto Amerikassa tutustuimme toisiimme jo meren toisella puolella!  Meidän molempien ikimuistoiseen ja mahtavaan au pair vuoteen kuului ”uuden perheen” ja au pairin työn lisäksi matkustelua, paljon uusia ystäviä, hyvää ruokaa ja isoja kaupunkeja. Susanna oli au pairina perheessä johon kuului 7- ja 12 -vuotiaat tytöt , äiti ja isä . Juulian Host-perheeseen kuului äiti, isä ja heidän kolme lastaan,  12- ja 17-vuotiaat tytöt ja 15-vuotias poika, sekä heidän kaksi suloista koiraansa. Molempien työnkuvaan kuului  harrastuksiin kuskausta ja ”isosiskona” olemista.

Lähdimme kumpikin au pairiksi sillä mielellä että menemme pitämään välivuoden, saimme huomata että au pair vuosi oli paljon enemmän kuin pelkkä välivuosi, se opetti ja kasvatti ihmisenä aivan valtavasti!

 

 

Maltamme tuskin odottaa että pääsemme kertomaan enemmän kokemuksistamme

 Studia-messuilla