Cultural Care Au Pair

Yksityisyytesi on meille tärkeää

Cultural Care Au Pair (“CCAP”) on sitoutunut suojelemaan potentiaalisten ja nykyisten asiakkaidemme yksityisyyttä. CCAP:n tietosuojakäytäntö (“tietosuojakäytäntö”) koskee kaikkia käsittelemiämme henkilötietoja (kuten alla määritellään), sisältäen henkilötiedot, jotka on kerätty tai lähetetty verkkosivustojemme, mobiilisovellustemme tai sosiaalisen median virallisten sivujemme kautta tai muilla tavoin sekä verkossa että verkon ulkopuolella, kuten alla tarkemmin kuvataan (kollektiivisesti ”CCAP-tuotteet”).

Jos et voi tai halua antaa meille pyytämiämme henkilötietoja, emme välttämättä kykene tarjoamaan sinulle pyytämiäsi tietoja, tuotteita tai palveluita.

Se, mikä CCAP-yritys on henkilötietojesi valvoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, selviää tästä ja riippuu siitä, mistä CCAP-tuotteista olet kiinnostunut tai mihin tuotteisiin liittyen olet ollut yrityksen kanssa tekemisissä. Valvoja tarkoittaa sitä, että kyseinen yritys on vastuussa siitä, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

HENKILÖTIEDOT

“Henkilötiedot” ovat tietoja, joiden avulla sinut voi tunnistaa, kuten:

  • Nimi ja yhteystiedot (esim. posti- tai sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Käyttäjätilin tiedot (esim. käyttäjänimi, profiilikuva tai sosiaalisen median tilin tunnus)
  • Asuinmaa
  • Syntymäaika
  • Tekniset tiedot, esim. nimimerkki, IP-osoite, selaimen ja laitteen tiedot, evästeiden avulla kerätyt tiedot, pikselitunnisteet ja muut tekniikat, palvelimen lokitiedot, sovelluksen käyttötiedot ja sijaintitiedot
  • Mieltymykset (esim. ostosten tekotavat, ensisijaiset kurssit)
  • Yrityksen tai koulun nimi ja osoite
  • Luotto- ja debit-kortin numero
  • Terveydentilaa koskevat tiedot (esim. allergiat tai sairaudet)

Miten keräämme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja monella eri tavalla:

  • Suoraan sinulta: tietoja kerätään suoraan sinulta, joko annat tiedot suoraan meille tai toimit tavalla, josta saamme tiedot, kuten esimerkiksi:

    • Verkon ulkopuolella: keräämme henkilötietoja verkon ulkopuolella sinulta esimerkiksi silloin, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, tilaat tuotteen tai palvelun tai annat meille tietoja kirjallisesti.
    • Verkossa: keräämme henkilötietojasi CCAP-tuotteiden kautta, esimerkiksi tilatessasi uutiskirjeen tai esitteen tai ilmoittautuessasi tuotteen tai palvelun käyttäjäksi. Keräämme henkilötietoja myös:
    • evästeiden kautta. Evästeiden avulla verkkopalvelin siirtää tietoja tietokoneelle tai laitteelle kirjanpitoa ja muita tarkoituksia varten. Jos et halua, että tietoja kerätään evästeiden kautta, useimmista selaimista saat helposti kiellettyä evästeiden käytön. Lue lisää evästeistä osoitteesta http://www.allaboutcookies.org/. Tarkempia tietoja käyttämistämme evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista saat evästekäytännöstämme.
    • mobiilisovelluksen käytön kautta. Kun lataat ja käytät jotakin mobiilisovelluksistamme, seuraamme ja keräämme mobiilisovelluksen käyttötietoja, kuten sitä, minä päivinä ja mihin aikaan laitteellesi asennettu mobiilisovellus ottaa yhteyden palvelimiimme ja mitä tietoja ja tiedostoja laitenumerosi perusteella mobiilisovellukseesi on ladattu, siinä määrin kuin yksityisyysasetuksesi sovelluksessa sen sallivat.
    • laitteesi kautta. Mikäli olet ottanut kyseisen toiminnon käyttöön laitteellasi, keräämme tietoja laitteen fyysisestä sijainnista tarjotaksemme sinulle yksilöityjä palveluita ja sisältöä sijainnin perusteella. Näistä palveluista voit lukea lisää kohdasta “Miten käytämme henkilötietoja?”
  • Yhteistyöyrityksiltämme, liikekumppaneiltamme, apupalvelujen tarjoajilta ja korvausvaatimusten käsittelijöiltä. Saatamme saada henkilötietoja muilta osapuolilta kurssisi/ohjelmasi yhteydessä, mukaan lukien:

    • yhteistyöyrityksiltämme, kuten paikallinen CCAP-yritys, joka edesauttaa palvelujemme myyntiä ja tarjoaa asiakaspalvelua asuinmaassasi sekä toimittaa meille tarvittavat henkilötiedot, jotta voimme tehdä sopimuksen tilauksesta, tai kohdemaasi koululta, joka toimittaa osan tilaamistasi palveluista, tai sveitsiläiseltä pääyritykseltä, joka sijaitsee Sveitsissä ja on vastuussa sopimuksen täyttämisestä kaikissa CCAP:n tarjouksissa.
    • liikekumppaneilta, kuten paikallisilta myyntiedustajilta, jotka edesauttavat palvelujemme myyntiä asuinmaassasi.
    • korvausvaatimusten käsittelijöiltä, jotka saavat tietoja vakuutuksesi korvausvaatimuksista vakuutustapauksissa.
  • Muista lähteistä. Saatamme saada henkilötietojasi muista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista; yhteisiltä markkinointikumppaneilta, kuten markkinointitoimistoilta tai ohjelmistojen ja digitaalisen markkinoinnin automaation ja analytiikan tarjoajilta; sosiaalisen median alustoilta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen seuraavat alustat: Facebook, Instagram, Snapchat, Musically, LinkedIn, Twitter, Youtube sekä viestipalvelut, kuten WhatsApp tai Facebook Messenger; ihmisiltä, joiden ystävä olet tai joihin olet muuten yhteydessä sosiaalisen median alustoilla, sekä myös kolmansilta osapuolilta. Jos esimerkiksi päätät yhdistää sosiaalisen median tilin CCAP-tuotteiden tiliisi, saamme tietoomme sellaiset henkilötiedot, jotka olet rekisteröinyt profiiliisi, kuten sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, postiosoitteesi, syntymäaikasi, nimesi ja käyttäjänimesi. Lisäksi käytämme evästeitä jäsenten sosiaalisen median verkostojen seuraamiseen, kuten evästekäytännössämme on selvennetty.

  • Jos selaat sivujamme. Saatamme myös kerätä selaimesi kautta tietoja siitä, miten käytät palvelujamme, seurataksemme toimintaa sivuillamme, kuten Media Access Control (MAC) -osoitteesi, tietokoneesi tyypin (Windows tai Macintosh), näytön resoluution, käyttöjärjestelmän nimen ja version, laitteen valmistajan ja mallin, kielen, internet-selaimen tyypin ja version, palveluntarjoajan sekä käyttämäsi CCAP-tuotteen nimen ja version. Lisäksi IP-osoite tunnistetaan ja kirjataan automaattisesti palvelimemme lokitiedostoon aina, kun vierailet CCAP-tuotteissa, sekä vierailun ajankohta että sivut, joilla vierailit. Nämä tiedot talletetaan ja niitä käytetään yhdessä muiden lähettämiesi henkilötietojen kanssa vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi. Voit lukea lisää IP-osoitteen ja muiden selailutietojen keräämisestä evästekäytännössämme.

Miten käytämme henkilötietoja?

  • CCAP käsittelee henkilötietojasi voidakseen suorittaa varauksesi, toimittaa sinulle tilaamasi tuotteet ja palvelut (mukaan lukien matkavakuutuksen kattavuus), asiakaspalvelutarkoituksissa, hallinnollisissa palveluissa sekä muilla tavoin, jotka ovat tarpeen sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttämiseksi tai kuten tässä käytännössä on tarkemmin selvennetty.
  • Saatamme myös käyttää henkilötietoja:
    • tilastollisiin tarkoituksiin, käyttötasojen laskemiseen sekä CCAP-tuotteiden palvelinongelmien määrittämiseen ja varmistaaksemme, että CCAP-tuotteet toimivat oikein.
    • antaaksemme sinulle mahdollisuuden ottaa yhteyttä ja saada yhteydenottoja muilta käyttäjiltä CCAP-tuotteiden kautta siinä määrin, kuin kyseessä olevan tuotteen kohdalla on luvallista.
    • antaaksemme sinulle mahdollisuuden osallistua toimintaan keskustelupalstoilla, chatissä, profiilisivuilla ja blogeissa sekä käyttää muita palveluja, joiden avulla voit julkaista tietoja ja materiaaleja.
    • jos olet antanut suostumuksesi:
      • tarjoustemme analysointiin ja parantamiseen tunnistamalla käyttötrendejä, mainoskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä CCAP-tuotekokemuksen ja sisällön räätälöintiin aiemman CCAP-tuotteisiin liittyvän toimintasi perusteella. Sinulle esitetty CCAP-tuotteita koskeva tarjous saattaa esimerkiksi olla rajoitettu koskemaan tiettyä kieltä, kurssin pituutta tai hintaluokkaa riippuen siitä, mitä CCAP-tuotteita olet etsinyt sivustoltamme.
      • tarjotaksemme sinulle yksilöityjä palveluita ja sisältöä sijainnin perusteella käyttämällä laitteesi fyysistä sijaintia. Sinut voidaan esimerkiksi ohjata paikalliselle CCAP-sivustolle omalla kielelläsi, mikäli laitteesi kertoo sinun selaavan sivuja kyseisestä maasta, tai sinulle saatetaan ehdottaa sijaintiasi lähinnä olevaa CCAP-toimistoa, jossa voit vierailla ja saada lisätietoja.
      • markkinoidaksemme tuotteitamme ja palveluitamme, mukaan lukien kiinnostuksen kohteisiisi pohjautuvia erikoistarjouksia, esimerkiksi sähköpostimarkkinointiratkaisujen kautta, kuten Salesforce Marketing Cloudin hallintaohjelmisto, joka ylläpitää postituslistoja ja aikatauluja ja muokkaa sähköposteja sen perusteella, mitä vastaanottajat lukevat, klikkaavat tai lähettävät eteenpäin. Kaikissa tällaisissa sähköpostiviesteissä on selkeä linkki tilauksen peruuttamista varten.

Miten jaamme henkilötietoja?

  • Jaamme henkilötietojasi yhteistyöyrityksillemme, liikekumppaneillemme ja palveluntarjoajillemme sekä Euroopan talousalueen/Sveitsin ulko- että sisäpuolella:
    • Yhteistyöyrityksiämme ovat esimerkiksi paikallinen CCAP-yritys, joka edesauttaa palvelujemme myyntiä ja tarjoaa asiakaspalvelua asuinmaassasi, tai kohdemaasi koulu, joka toimittaa osan tilaamistasi palveluista, tai jokin emoyrityksistä, joka tarjoaa toisen CCAP-ohjelman.
    • Liikekumppaneita ovat esimerkiksi paikalliset myyntiedustajat, jotka edesauttavat palvelujemme myyntiä asuinmaassasi; kuljetusten ja majoituksen tuottajat kohdemaassasi; tai kurssien ohjaajat, aktiviteettien ohjaajat tai muut alihankkijat, jotka ovat mukana jonkun ohjelmamme järjestämisessä; tai matkavakuutusyhtiö, joka valmistelee sinulle matkavakuutuksen.
    • Palveluntarjoajat, kuten IT-järjestelmien tarjoajat, esimerkiksi asiakassuhteiden tai maksujen hallintaa sekä oppituntien varausta tai oppimistulosten tallentamisten varten; tai ohjelmistojen ja digitaalisen markkinoinnin automaation ja analytiikan palveluiden tarjoajat.
  • Käytössämme on asianmukaisia turvatoimenpiteitä koskien henkilötietojesi siirtoa Euroopan talousalueen/Sveitsin ulkopuolelle, mukaan lukien normin mukaiset tietosuojalausekkeet, jotka Euroopan Komissio on hyväksynyt, ja jotka ovat luettavissa osoitteissa http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX%3A32004D0915 ja http://eur-lex.europa.eu/legal-content/en/TXT/?uri=CELEX%3A32010D0087. Lisätietoja sovellettavista tietosuojalausekkeista saat ottamalla yhteyttä, katso alta yhteydenotto-osio.
  • Jaamme henkilötietoja myös silloin, kun uskomme sen olevan pakollista: (a) sovellettavan lainsäädännön mukaisesti; (b) noudattaaksemme lainmukaista toimintaa; (c) vastataksemme julkisten ja hallinnollisten viranomaisten pyyntöihin, mukaan lukien oman asuinmaasi ulkopuolella toimivat viranomaiset; (d) valvoaksemme käyttö- ja sopimusehtojemme tai sopimuksen noudattamista; (e) suojellaksemme omaa ja yhteistyökumppaneidemme toimintaa; (f) suojellaksemme omia ja/tai yhteistyökumppaneidemme, sinun tai muiden yksityisyyteen, turvallisuuteen ja omaisuuteen liittyviä oikeuksia; ja (g) voidaksemme tehdä korvausvaatimuksia tai rajoittaa kärsimiämme vahinkoja.

Mihin perustamme oikeutemme kerätä ja käyttää henkilötietoja?

Perustamme oikeutemme kerätä ja käyttää henkilötietojasi siihen, että meidän on tehtävä näin voidaksemme tarjota sinulle palveluita tai tuotteita, joita olet meiltä tilannut, tai kun meillä on oikeutettu intressi (palveluntarjoajana) käyttää henkilötietojasi, esimerkiksi sellaisten tuotteiden ja palveluiden markkinointi, jotka ovat samankaltaisia samalta oikeushenkilöltä jo hankkimiesi tuotteiden kanssa.

Käytämme arkaluontoisia henkilötietoja vain siinä määrin, mihin olemme saaneet sinulta selkeän suostumuksen. Arkaluontoisia tietoja voivat olla esimerkiksi terveyteen, kansallisuuteen tai uskonnolliseen katsomukseen liittyvät tiedot, katso lisätietoja kohdasta ”arkaluontoiset tiedot”.

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tarjouksia, joiden katsotaan olevan oikeutetun intressimme mukaisia, kuten CCAP:n yhteistyökumppanin tarjoamien tuotteiden ja palvelujen markkinointia selkeän suostumuksesi pohjalta.

TURVALLISUUS

Käytössämme on asianmukaisia järjestelyllisiä, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä, jotta hallussamme olevat henkilötiedot ovat paikkansapitäviä ja ajan tasalla, sekä suojellaksemme henkilötietoja luvattomalta tai laittomalta käsittelyltä sekä tietojen tahattomalta katoamiselta, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Jos jossakin vaiheessa haluat lopettaa markkinointiviestiemme vastaanottamisen, voit käyttää saamastasi markkinointiviestistä löytyvää tilauksen peruutustoimintoa tai ilmoittaa meille asiasta ottamalla yhteyttä “Ota yhteyttä” -osiossa annettujen yhteystietojen avulla. Teethän pyynnössäsi selväksi, että haluat lopettaa markkinointiviestiemme vastaanottamisen.

Huomioithan, että muutokset eivät välttämättä astu voimaan välittömästi. Pyrimme toteuttamaan pyyntösi heti, kun se on käytännössä mahdollista.

KOLMANSIEN OSAPUOLIEN SIVUSTOT

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske mitään kolmannen osapuolen sivustoa, emmekä me ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen yksityisyydestä, tiedoista tai muusta toiminnasta, mukaan lukien mahdolliset kolmannet osapuolet, jotka vastaavat jonkun sivuston toiminnasta, jonne ohjaavan linkin CCAP-tuote sisältää. Linkin sisällyttäminen CCAP-tuotteeseen ei tarkoita, että me tai yhteistyökumppanimme kannattaa kyseistä sivustoa. Lisäksi saatamme tarjota käyttöösi kolmannen osapuolen toimintoja, joiden avulla voit jakaa toimintaasi CCAP-tuotteissa sosiaalisen median tileilläsi, esimerkiksi Facebookissa tai LinkedInissä. Huomioithan, että kaikkia kyseisten toimintojen kautta antamiasi tietoja koskee sovellettavan kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö, ei tämä tietosuojakäytäntö. Me emme voi mitenkään vaikuttaa emmekä ole vastuussa siitä, miten kolmas osapuoli käyttää näiden toimintojen kautta antamiasi tietoja.

KUINKA PITKÄÄN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin pitkään kuin on tarpeen sitä tarkoitusta varten, jota varten tiedot kerättiin, tai lainsäädännön ja alan käytäntöjen määrittelemien aikarajojen mukaisesti, paitsi jos tietojen säilyttäminen pidempään on tarpeellista lainsäädännöstä johtuvan velvoitteen vuoksi tai kanteen nostamiseksi, ajamiseksi tai puolustamiseksi, tai mikäli tietty ajanjakso on ilmoitettu.

Säilytämme rajoitetun osan henkilötiedoistasi, jotka ovat tarpeen markkinointitarkoituksia varten, siihen saakka kunnes peruutat suostumuksesi, mutta missään tapauksessa emme kymmentä vuotta pidempään siitä, kun sinulle viimeksi on toimitettu palvelu tai tuote.

JOS OLET ALLE 16-VUOTIAS

Jos olet alle 16-vuotias, sinun on käytävä tämä teksti läpi vanhempasi tai huoltajasi kanssa varmistaaksenne, että kumpikin ymmärrätte sen sisällön. Emme ole vastuussa ikäsi tarkistamisesta, mutta teemme tästä huolimatta ajoittain varmennuksia. Jos saamme selville, että olet alle 16-vuotias ja että olemme keränneet tietoja sinusta ilman vanhempasi tai huoltajasi suostumusta, poistamme tiedot mahdollisimman pian etkä kykene käyttämään CCAP-tuotteita.

ARKALUONTOISET TIEDOT

Emme yleisesti ottaen pyri keräämään arkaluontoisia henkilötietoja. Arkaluontoiset henkilötiedot liittyvät kansallisuuteen tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnollisiin tai filosofisiin näkökulmiin, terveydentilaan, rikostaustaan tai ammattiyhdistysten jäsenyyteen. Tietyissä tilanteissa näiden tietojen kerääminen voi kuitenkin olla tarpeellista (esimerkiksi tarjotaksemme sinulle palveluita ja tuotteita, joita olet tilannut, sekä vakuutukseesi liittyen). Varmistamme, että saamme sinulta selkeän suostumuksen tällaisten tietojen käsittelyyn ja käsittelemme näitä tietoja turvallisesti.

TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN PÄIVITYKSET

Tietosuojakäytäntömme saattaa muuttua ajoittain. Emme vähennä tämän tietosuojakäytännön sisältämiä oikeuksiasi merkittävästi ilmoittamatta asiasta sinulle. Julkaisemme kaikki tietosuojakäytännön muutokset tällä sivulla ja ilmoitamme asiasta tavalla, joka herättää enemmän huomiota, ennen tällaisten muutosten käyttöönottoa. Lainsäädännön niin vaatiessa pyydämme sinulta suostumuksen ennen muutosten suorittamista.

OIKEUTESI

Sinulla on oikeus kerran kalenterivuodessa ottaa meihin yhteyttä ja selvittää, mitä tietoja sinusta käytetään. Sinulla on oikeus saada henkilötietosi koneella luettavassa muodossa ja sinulla on oikeus siirtää henkilötietosi toiselle tietojen tarkastajalle.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tai esittää vastalause sille, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointiin; voit milloin tahansa pyytää henkilötietojesi käytön rajoittamista tai henkilötietojesi poistoa. Huomioithan kuitenkin, että tietojen rajoitus tai poistaminen saattaa tarkoittaa sitä, että emme kykene tarjoamaan sinulle pyytämiäsi tietoja, palveluita tai tuotteita. Pyynnöstäsi olemme myös velvollisia korjaamaan sinua koskevia henkilötietoja, jotka eivät pidä paikkaansa tai jotka ovat vaillinaisia tai harhaanjohtavia.

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat saada kopion tiedoista, joita CCAP:llä on sinusta, kopion normin mukaisista tietosuoja-asetuksista tai jos haluaisit käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen Cultural Care Au Pair, Haldenstrasse 4, 6006 Lucerne, Sveitsi tai paina tästä.

Jos sinulla on huomautettavaa henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus ottaa yhteyttä asuinmaasi valvovaan viranomaiseen.


Cookie Policy

What is a Cookie?

Cookies are small text files or pieces of information that are stored on your computer or mobile device (such as a smartphone or tablet) when you visit our sites. A cookie will usually contain the name of the website from which the cookie has come from, the "lifetime" of the cookie (i.e. how long the cookie will remain on your device), and a value, which is usually a randomly generated unique number.

What do we use cookies for?

We use cookies to make our sites easier to use and to better tailor the sites and our products to your interests and needs. Cookies can do this because websites can read and write these files, enabling them to recognise you and remember important information that will make your use of a website more convenient (for example by remembering preference settings). Cookies may also be used to help speed up your future activities and experience on our sites. We also use cookies to compile anonymous, aggregated statistics that allow us to understand how users use our sites and to help us improve the structure and content of our sites. We cannot identify you personally from this information.

What types of cookies do we use?

Two types of cookies may be used on the sites, which are called "session cookies" and "persistent cookies". Session cookies are temporary cookies that remain on your device until you leave the Site. A persistent cookie remains on your device for much longer or until you manually delete it (how long the cookie remains on your device will depend on the duration or "lifetime" of the specific cookie).

THIRD PARTY COOKIES

We also use a number of suppliers that may also set cookies on your device on our behalf when you visit our sites to allow them to deliver the services they are providing. If you would like more information about these cookies, as well as information about how to opt-out of receiving such cookies, please see their privacy policies.

What cookies do we use?

Below we list the different types of cookies that may be used on our sites. Note that to the extent information collected through cookies constitutes personal information, the provisions in the Privacy Policy apply and complement this Cookie Policy.

ESSENTIAL COOKIES

Essential cookies are necessary for the Site to work and enable you to move around it and to use its services and features. Without these absolutely necessary cookies, the Site will not perform as smoothly for you as we would like it to and we may not be able to provide the Site or certain services or features you request.

  • Session - Session cookies are used to maintain the state of the application. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Load balancing - Load balancing cookies are used to distribute the assets across the globe and lighten the server load. How to manage -Accept/refuse via browser setting
  • User ID - User ID cookies are used to ensure that users only see their own information. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Security - Security cookies are used for security controls and checks. How to manage - Accept/refuse via browser setting
PREFERENCE COOKIES

Preference cookies collect information about your choices and preferences, and allow us to remember language or other local settings and customize the Site accordingly.

  • Language - Language cookies are used to store the language the user has selected, and to show the correct options. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Location - The user’s approximate address (city, state, country, postal code) as determined by the IP address is retained in order to automatically select the proper country and show retailers and demonstration days within the area. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Mobile - If the user is viewing the Site on a mobile device, a cookie is set to indicate that the main website was selected (i.e., that the device is Flash-enabled), or the non-Flash mobile site. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Reference site - The reference site is recorded to better understand the user’s preference. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Last visit and activity - Date of last visit and activity and other information is recorded to be able to provide users with an update on “what’s changed on the site since your last visit,” and to better understand the user’s preferences. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Recently watched video - Date and title of recently watched video is recorded to be able to better understand the user’s preferences. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Flash Cookies Flash cookies are used to enable audio and video content to be played. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Page history - Page history cookies are used to track the sequence of pages the user has visited. If the user gets an error message while visiting the Site, the cookie information gets saved to a log file for error reporting and resolution. How to manage - Accept/refuse via browser setting
SOCIAL PLUG-IN TRACKING COOKIES

Such cookies are used to track members [and non-members] of social media networks for market research analytics, and product development.

  • Facebook - Cookies are used to track Facebook members [and non-members] for market research analytics, and product development. How to manage - Accept/refuse via browser setting
ANALYTICS COOKIES

Analytics cookies collect information about your use of the Site, and enable us to improve the way it works. For example, analytics cookies show us which are the most frequently visited pages on the Site, help us record any difficulties you have with the Site, and show us whether our advertising is effective or not. This allows us to see the overall patterns of usage on the Site, rather than the usage of a single person.

  • Google analytics - Google analytics cookies collect aggregate statistical data to improve Site presentation and navigation. Google supplements the aggregate data with demographics and interest information, so that we can better understand our visitors. How to manage - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
MARKETING COOKIES

Advertising Cookies are used for marketing purposes.

  • Advertising - Deliver behavioral/targeted advertising. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Market analysis - Conduct market analysis. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Campaign / promotion - Measure effectiveness of campaign. How to manage - Accept/refuse via browser setting
  • Fraud detection - Detect click fraud. How to manage - Accept/refuse via browser setting
How Do I Manage Cookies?

Although most internet browsers are initially set up to automatically accept cookies, most internet browsers allow you to change the settings to block cookies or to alert you when cookies are being sent to your device. In addition to the options provided above, you may refuse, accept or remove cookies from the Site at any time by activating or accessing the setting on your browser. Information about the procedure to follow in order to enable, disable or remove cookies can be found on your Internet browser provider’s website via your help screen. Please be aware that if cookies are disabled or removed, not all features of the Site may operate as intended, for example you may not be able to visit certain areas of our Site or you may not receive personalised information when you visit the Site. If you use different devices to view and access the sites (e.g. your computer, smartphone, tablet etc) you will need to ensure that each browser on each device is adjusted to suit your cookie preferences. If you want to clean out all cookies left behind by the websites you have visited, here are links where you can download three programs that clean out tracking cookies:

  • http://www.lavasoftusa.com/products/ad-aware_se_personal.php
  • http://www.spybot.info/en/download/index.html
  • http://www.webroot.com/consumer/products/spysweeper/
Pixel Tags

Some of the pages you visit on the Site may also collect information through the use of pixel tags (also called clear gifs) that may be shared with third parties which directly support our promotional activities and website development. For example, website usage information about visitors to our sites may be shared with our third party advertising agency to better target Internet banner advertisements on our websites. The information collected through the use of these pixel tags is not, however, personally identifiable, although it could be linked to your personal information.

Contact Us

If you have any questions about this Cookie Policy, please contact us. Please note that email communications are not always secure; so please do not include credit card information or sensitive information in your emails to us.

Useful Links

Browser-specific help with cookies: