Tutustu Amerikkaan

Lähtemällä au pairiksi USA:han Cultural Caren au pairina on edullinen ja turvallinen tapa saada kokemusta ulkomailla ja samalla saat kokea uskomattoman seikkailun. Monet au paireistamme matkustavat ohjelmansa aikana sekä sen jälkeen, tehden heidän au pair -ajastaan entistä ikimuistoisemman. Sinä päätät minne matkustat - vaihtoehtoja on lähes loputtomasti.

USA:ssa ollessasi opit tuntemaan asuinalueesi todella hyvin. Suurin osa au paireistamme asuu suurkaupunkien läheisyydessä, joten sinulla on paljon nähtävää vain muutaman tunnin ajomatkan päässä amerikkalaisesta kodistasi! Sinulla on mahdollisuus matkustaa myös kauemmaksi kotoasi ja nähdä ainutlaatuisia nähtävyyksiä, joita USA on pullollaan.

Matkustuskuukausi au pair -ohjelmasi lopussa mahdollistaa viimeisen sukelluksen amerikkalaiseen kulttuuriin - tämän kuukauden aikana et työskentele enää, vaan voit matkustaa ympäri USA:ta ja nähdä kaiken mistä olet haaveillut. Mikäli sinusta tuntuu, ettei vuosi au pairina hujahtaa riitä, huomaathan, että sinun on mahdollista pidentää au pair -vuottasi jäämällä vielä ylimääräiseksi 6,9, tai 12 kuukaudeksi Yhdysvaltoihin. Voit jäädä samaan isäntäperheeseen tai vaihtaa isäntäperhettä ja aluetta. Ohjelmaedut ovat samat; voit jatkaa opintojasi, tavata uusia ihmisia ja nähdä enemmän Amerikkaa. Oletko aina miettinyt, miten USA eroaa Suomesta? Nyt sinulla on mahdollista ottaa siitä selvää!

"Olin erittäin onnekas ja pääsin matkustamaan vuoden aikana todella paljon. Au pair- palkkoja säästämällä sain kerättyä mukavan reissubudjetin, jonka jaoin luikusiin pikkureissuihin ja muutamaan isompaan. Vuoden aikana kävin 20:ssä eri osavaltiossa! Lempikaupunkini on ehdottomasti New York, jossa kävin useita kertoja viikonloppureissulla. Toisella lomaviikollani siskoni Suomesta tuli kylään ja menimme yhdessä Arizonaan: Phoenixiin sekä Grand Canyonille! Toisen loma viikkoni käytin spring breakin aikaan, jolloin minä ja paras au pair -kaverini matkustimme Cancuniin, Meksikoon. Se oli aivan upeaa! Lisäksi 13. kuukautena matkustin erään toisen au pairin kanssa Kaliforniaan, jossa kävimme San Diegossa, Los Angelesissa ja San Fransiscossa, mistä lähdimme Cross Country bussiretkelle. Tämä kahden viikon bussimatka läpi Amerikan oli aivan ehdottomasti upea kokemus, jota suosittelen kaikille!" Johanna, au pair Connecticutissa<

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon