Opiskele amerikkalaisessa yliopistossa

Au pair -ohjelman kautta pystyt yhdistämään lastenhoidon sekä opiskelun amerikkalaisessa yliopistossa. Isäntäperheesi kustantaa opintojasi 500 dollariin asti. Sinä saat päättää mitä opiskelet. Voit keskittyä englannin opiskeluun tai aloittaa uuden vieraan kielen - oletko aina halunnut kokeilla vaikka espanjaa tai italiaa? Voit myös halutessasi opetella uusia taitoja kuten valokuvausta tai taidemaalausta, tai haastaa itsesi ja opiskella vaikkapa taidehistoriaa. Valinta on sinun! Kenties nämä opinnot antavat aivan uutta potkua siihen, mihin suuntaat sitten au pair -aikasi jälkeen?

Opinnot ovat tärkeä osa au pair -ohjelmaa. Viisumivaatimusten mukaisesti sinun tulee suorittaa 6 opintopistettä tai vastaava määrä opintotunteja (n. 72 h) au pair -vuotesi aikana. Jokainen au pair on velvollinen opiskelemaan hyväksytyssä yliopistossa tai collegessa - sinä päätät opintokokonaisuudestasi, niin kauan kuin aluevalvojasi hyväksyy kyseisen oppilaitoksen. Aluevalvojasi antaa sinulle tarkempia tietoja yliopistojen kurssimahdollisuuksista sekä muista paikallisista opintovaihtoehdoista.

Muistathan, että au pair vuotta on mahdollista pidentää 6, 9 tai 12 kuukaudella, jolloin voit myös jatkaa opintojasi Amerikkalaisessa yliopistossa.

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon