Tarinoita

Cultural Care Au Pair on vaikuttanut syvästi monien au pairiemme ja työntekijöittemme elämään ympäri maailman. Monillle ohjelmaan osallistuneille pelkkä kokeminen ei ole ollut tarpeeksi, vaan he haluavat myös kertoa siitä nyt sinulle! Au pairimme suosittelevat ohjelmaa ystävilleen, isäntäperheemme suosittelevat ohjelmaa heidän ystävilleen, kollegoilleen ja naapureilleen, ja meidän aluevalvojamme ovat sitoutuneita jatkamaan au pair -ohjelmamme menestystä.

Tutustu näihin tarinoihin ja kokemuksiin au pairiemme, isäntäperheidemme ja aluevalvojiemme jaettujen tarinoiden kautta! Lue myös tällä hetkellä USA:ssa au pairina olevien au pairiemme blogeja!

Beatrice, au pairina Coloradossa

Au pairiksi lähteminen on ehdottomasti ollut yksi parhaista valinnoistani. Se ei pelkästään ole antanut mahdollisuutta kokea uusi kulttuuri, vaan myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ihmisenä. Miettiessäni taaksepäin, muistan jännittäneeni oikeastaan ihan kaikkea, kun taas nyt elän arkea suurella itsevarmuudella – koen suurta ylpeyttä tästä! Kuten jo mainitsin, olen kasvanut paljon, ja jokainen kokemus on auttanut minua tulemaan paljon rohkeammaksi.

Au pairina oleminen on mielestäni melko ainutlaatuinen konsepti. Saat mahdollisuuden asua uudessa maassa ja kokea ja oppia sen kulttuurista samalla kuin muodostat uutta suhdetta täysin vieraan perheen kanssa – joka loppujen lopuksi tulee olemaan kaikkea muuta kuin täysin vieras – enemmänkin kuin ihan oikea perhe. Jokainen päivä tuo mukanaan uudet haasteet, ja olisi kyllä täysin valetta sanoa, että jokainen päivä olisi kuin ruusuilla tanssimissta. Kaikki hyvät hetket ja muistot – naurut ja hymyt – merkitsevät enemmän ja ovat paljon arvokkaampia kuin ne ”huonot päivät”. En ikinä vaihtasi tätä kokemusta isäntäperheeni kanssa mihinkään, ja olen varma, että moni muu au pair on kanssani täysin samaa mieltä.

Syy miksi uskon, että olen ihan alusta asti viihtynyt niin hyvin on varmasti se, että olen ollut erittäin avoimin mielin liikkeellä. Olen ymmärtänyt, että olen tullut tänne auttamaan isäntäperhettäni lastenhoidossa. Au pairina oleminen ei ole pelkköää Starbucksissa istumista – on tärkeää lähteä oikealla asenteella mukaan ja laittaa isäntäperhe ykkössijalle ja antaa heille kaikki se, mitä he ansaitsevat.Tulet saamaan muistoja ja kokemuksia, joita et tule unohtamaan, tulet rakentamaan mahtavan suhteen ihmisten, keiden kanssa asut, sekä paljon aikaa ja energiaa tehdä paljon hauskoja asioita vapaa-ajalla: oli se sitten shoppailla kavereiden kanssa tai vaikka suunnitella road-trip seuraavaksi viikonlopuksi!

Tulen aina olemaan kiitollinen tästä mahtavasta mahdollisuudesta kehittyä ja rohkaistua – au pairin vastuu on auttanut minua kasvamaan paljon ja valmistautumaan siihen, mitä elämä tuo myöhemmin. Sitä ei ehkä huomaa juuri nyt, mutta tiedän että kotiin palattuani tulen varmasti olemaan rohkeampi ja viisaampi monessa tilanteessa. Sen lisäksi että olet päässyt kehittymään paljon, voit varmasti olla iloinen siitä, että olet saanut ekstra-perheen toisella puolen maailmaa, muistoja, ystäviä ja jotain, joka saa sinut hymyilemään aina.

Tilaa esite Ilmoittaudu infoon