Online-hakemus ja video

Kun sinut on kutsuttu infotilaisuuteen, vastaanotat Online-hakemuslinkin sähköpostiisi. Hyvin suunnitellun ja persoonallisen hakemuksen kautta saat tuotua parhaat puolesi esille tulevalle isäntäperheellesi ja näytät heille, miksi juuri sinä olet olisit paras valinta au pairiksi. Online-hakemuksessa saat mahdollisuuden kertoa lastenhoitokokemuksestasi sekä muusta työkokemuksesta ja koulutuksesta, sekä lisäksi harrastuksistasi, kiinnostuksenkohteistasi ja taidoistasi. Hakemuksessa kysyttyjen tietojen lisäksi sinun tulee toimittaa meille:

  • Vähintään kolme suositusta ei-sukulaisilta, jotka todistavat lastenhoitokokemuksesi ja sen, että olet hyvä tyyppi! (suosituksia voi kyllä olla myös sukulaisilta, kunhan sinulla on suosituksia ei-sukulaisilta vähintään kolme kappaletta)
  • Henkilökohtainen kirje isäntäperheelle
  • Valokuvia, jotka kuvaavat sinua ja elämääsi (mielellään paljon kuvia sinun ja hoitamiesi lasten kanssa!)
  • Lääkärintodistus
  • Rikosrekisteriote
  • Kopio toisen asteen päättötodistuksesta sekä ajokortista

Hakemuksen valokuvien kautta isäntäperheet oppivat tuntemaan sinut paremmin. Ole vilpitön ja ennakkoluuloton vastauksissasi varmistaaksesi, että isäntäperheesi oppii tuntemaan todellisen persoonallisuutesi ja elämäntyylisi. Kun olet palauttanut kaiken tarvittavan ja olet käynyt haastattelussa, me tarkistamme hakemuksesi sekä suosituksesi.

Huomaathan, että emme voi hyväksyä hakemustasi ennen kuin olet toimittanut meille lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen. Lisätietoa ja tarvittavat dokumentit saat infotilaisuudessa.

"Go the extra mile" - esittele itsesi au pair -videolla!

Suosittelemme, että teet lyhyen esittelyvideon itsestäsi, jossa pääset puhumaan potentiaalisille isäntäperheille "henkilökohtaisesti". Video auttaa perheitä muodostamaan paremman käsityksen sinusta ja persoonallisuudestasi Online-hakemuksen ohella. Perheet rakastavat au pair -videoita ja näkevät ne yhtenä arvokkaimmista työkaluista valitessaan tulevaa au pairia. Videon ei tarvitse olla "Hollywood-laatua", mutta hauska ja informatiivinen video parantaa hakemustasi huomattavasti, ja saatat olla juuri se au pair, kenet isäntäperhe valitsee. Jos et ole aikaisemmin kuvannut videota, älä huoli - meillä on tarjota online-ohjeita ja paljon loistavia esimerkkejä inspiroimaan luovuuttasi!

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon