Matching-prosessi

Cultural Care Au Pair -järjestöllä on eniten isäntäperheitä USA:ssa. Sinä saat mahdollisuuden tutustua perheiden hakemuksiin sekä jutella heidän kanssaan, kunnes teet päätöksen mihin perheeseen haluat lähteä töihin. Ennen päätöstäsi voit siis itse arvioida mikä perhe vastaa toiveitasi eniten.

Sopisitko parhaiten aktiiviseen ja urheilulliseen perheeseen, vai sellaiseen, jossa harrastetaan lukemista ja lautapelejä? Matching tiimimme tavoite on löytää perheelle parhaiten sopiva au pair, ja toisinpäin. Useat au pair -järjestöt käyttävät sähköisiä järjestelmiä matching-prosessissa. Meidän henkilökuntamme USA:ssa tutustuu sinun sekä isäntäperheiden hakemuksiin, ja pyrkii löytämään yhtäläisyyksiä. Vuosien varrella olemme saaneet todeta, että se tuottaa tulosta.

  • Kun sinut hyväksytään ohjelmaan, Placement Managerimme Bostonissa tutustuvat Online-hakemukseesi
  • Kun he löytävät sinulle sopivan perheen, pääset näkemään perustiedot perheestä, kuten montako lasta heillä on ja missä he asuvat
  • Perhe tutustuu Online-hakemukseesi ja katsoo au pair -videosi
  • Jos he kokevat, että profiilisi sopisi heidän tarpeisiinsa, he soittavat sinulle
  • Puhelinhaastattelun jälkeen sekä perhe että sinä saatte päättää, oletteko sopiva match
  • Kun molemmat osapuolet vahvistavat matchin, autamme sinua lähtövalmisteluissa

Hakijamme ovat usein etukäteen huolestuneita puhelinhaastattelusta isäntäperheen kanssa. Tilanne on sinulle varmasti uusi ja se jännittää, mutta autamme sinua valmistautumaan puheluun, kuten tuemme sinua koko hakuprosessin ajan. Neuvomme sinua valmistelemaan joitakin kysymyksiä perheelle, jotta saat selville juuri sinulle tärkeät asiat. Kun teistä tulee ns. "final match", opastamme sinua viisuminhakuprosessissa - ja ennen kuin tiedätkään, olet matkalla kohti USA:ta!

"Olet varmasti löytänyt juuri sinulle täydellisen matchin siinä vaiheessa kun tunnet olosi mukavaksi ja hyväksytyksi jutellessasi uuden perheesi kanssa, etkä epäröi sitä hetkeäkään. Tietysti kielimuuri saattaa tulla useissa tilanteissa au pairin ja perheen väliin, mutta siitä ei todellakaan kannata lannistua. Lupaan, että englanninkielentaito alkaa kehittyä jos matching-prosessista lähtien, mikäli tarve vaatii!" Meri, au pair Connecticutissa

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon