Lentojärjestelyt ja viisuminhaku

Cultural Care Au Pair on US State Departmentin hyväksymä au pair -ohjelma. Tämä tarkoittaa sitä, että toimimme sponsorinasi kun haet J-1 -kulttuurinvaihtoviisumia. Se on ainoa laillinen tapa olla au pairina USA:ssa. Viisumi on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen saat viisumiisi vielä 30 päivää aikaa matkustelua varten. Toimitamme sinulle viisuminhakuun tarvittavat kaavakkeet ja ohjeistamme sinut prosessin läpi. Viisumihaastattelua varten varataan aika lähetystöltä ja haastattelun jälkeen viisumi toimitetaan sinulle kotiin.

Järjestämme sinulle myös lentolipun USA:han. Menolentosi on New Yorkiin, koska ohjelmasi alkaa au pair -koululla ennen perheeseen siirtymistä. Jos mannertenväliset lennot jännittävät, me vastaamme kysymyksiisi myös matkantekoon liittyen! Useimmiten au pairimme matkustavat muiden lähtijöiden kanssa samoilla lennoilla. Cultural Caren edustajat ovat sinua vastassa New Yorkin lentokentällä ja tuovat sinut koululle.

Lähtöjä USA:han on viikottain ympäri vuoden. Osana matching-prosessia, sovit perheesi kanssa sopivasta saapumispäivästä. Lähtöpäiväsi vahvistuu kun kirjoitamme lentolippusi.

Cultural Care hoitaa matkajärjestelysi aina isäntäperheen luokse asti. Au pair -koululta matkustat uudelle kotipaikkakunnallesi joko bussilla tai lentokoneella.

Turvallisuutesi taataan ja valvotaan USA:n Department of Staten säännösten mukaisesti. Mikäli haluat lukea US Department of Staten ohjelmasäännöksistä lisää, klikkaathan tästä.

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon