Seuraava askel

Au pair -ohjelmaan hakeminen ei ole hankalaa, mutta prosessiin kannattaa varata aikaa. Me täällä toimistolla autamme sinua hakemuksesi kanssa, matching-prosessin aikana sekä matkajärjestelyissä. Jos olet vastuuntuntoinen nuori aikuinen ja innokas lähtemään ulkomaille sekä sitoutumaan vakavasti lastenhoidon tuomaan vastuuseen, ensimmäinen askeleesi on osallistua infotilaisuuteemme. Järjestämme kuukausittain infotilaisuuksia Suomen suurimmissa kaupungeissa, sekä myös online -infotilaisuuksia, joihin voit osallistua omalta kotikoneeltasi.

Sinun tulisi saada hakemuksesi valmiiksi vähintään 3-4 kuukautta ennen toivottua lähtöpäivääsi - mitä aikaisemmin sen parempi. Sinun tulee osallistua infotilaisuuteen ennen hakemuksesi palauttamista. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoa määräajoista.

Ilmoittautuessasi infotilaisuuteen olemme sinuun yhteydessä, jotta voimme keskustella lastenhoitokokemuksestasi, vastata kysymyksiisi sekä vahvistaa infotilaisuuden yksityiskohdat. Infotilaisuudessa saat enemmän tietoa au pair -ohjelmasta, sinulla on mahdollisuus esittää lisäkysymyksiä sekä mahdollisesti kuulla entisen Cultural Care Au Pairin kokemuksista. Sinulla on mahdollisuus myös osallistua henkilökohtaiseen haastatteluun Cultural Care Au Pairin edustajan kanssa, joka on yksi osa hakuprosessiamme.

Au pair -ohjelmassa on tiukat säädökset ja US Department of Staten asettamat vähimmäisvaatimukset. Cultural Care Au Pair opastaa sinua laatimaan menestyksekkään hakemuksen sekä neuvoo, kuinka saavutat asetetut vaatimukset. Tämä on välttämätöntä, sillä lasten hoitaminen tuo mukanaan suuren vastuun. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on lisäkysymyksiä vaatimuksista ja niiden täyttämisestä.

Tilaa esite Ilmoittaudu infoon