Tuki USA:ssa

Cultural Caren au pairina USA:ssa sinulla on saatavillasi laajin tukiverkosto kaikista au pair -järjestöistä. Toimistomme sijaitsee Bostonissa, Massachusettsin osavaltiossa ja aluevalvojamme taas asuvat ympäri Amerikkaa, lähellä isäntäperheitä. Jokainen Cultural Care Au Pairin työntekijä haluaa varmistaa, että au pair -ajastasi tulee onnistunut.

Tukihenkilösi USA:ssa

USA:ssa laaja tukiverkostomme haluaa varmistaa, että saisit mahdollisimman paljon irti au pair -ajastasi. Kaikkein läheisin tuki tulee olemaan oma aluevalvojasi (Local Childcare Consultant, LCC). Hän asuu lähelläsi, ja toimii oppaanasi ja tukenasi koko au pair -aikasi ajan.

Aluevalvojasi järjestää kuukausittain tapaamisia sinulle ja muille samalla alueella asuville au paireille. Hän myös huolehtii, että tutustut uuteen kotiseutuusi ja alueen ihmisiin, sekä että tunnet olosi kotoisaksi. Aluevalvojasi voi toimia sinulle myös henkilökohtaisena tukipilarina ja tarjota apuansa mikäli sitä tarvitset. Tässä on muutamia tapoja miten aluevalvoja tukee sinua au pair -ohjelmasi aikana:

  • Haastattelee isäntäperheesi heidän kotonaan ennen saapumistasi (osa saapumiseesi liittyvistä pakollisista valmisteluista)
  • Toivottaa sinut tervetulleeksi ja järjestää tervetuliais-orientaation yhdessä isäntäperheesi kanssa
  • Järjestää kuukausittaisia tapaamisia alueesi au paireille
  • Pitää yhteyttä vähintään kuukausittain sinun ja isäntäperheesi kanssa
  • Tarjoaa neuvoja paikallisista opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksista

Toisin kuin jotkin pienemmät järjestöt, Cultural Care Au Pairin laaja aluevalvojien verkosto mahdollistaa vahvojen au pair -yhteisöjen luomisen paikallisesti ympäri Yhdysvaltoja. Tämä helpottaa sinun kotiutumistasi ja rutinoitumistasi uuteen elämääsi USA:ssa.

Tuki Cultural Care Au Pairin toimistolta Bostonissa

Cultural Care Au Pairin Yhdysvaltojen pääkonttori sijaitsee Bostonissa, ja sieltä käsin työntekijämme auttavat ja tukevat au paireja ja isäntäperheitä ympäri USA:ta. Cultural Care Au Pairin toimisto on vastuussa sinusta au pair -ohjelmasi aikana. Voit myös olla yhteyksissä ohjelmapäälliköihin (Program Directors), jotka toimivat ympäri Yhdysvaltoja asuvien aluevalvojiemme esimiehinä.

Cultural Care Au Pair on saavutettavissa kellon ympäri. Aluevalvojasi ja ohjelmapäällikkösi lisäksi saat aina yhteyden henkilökuntaamme Bostonin toimistolla. Tukea ja apua hätätapauksiin on saatavilla kiirellisissä tilanteissa aina puhelimitse. Sinä tai isäntäperheesi voitte soittaa toimistolle ja teidät yhdistetään henkilölle, joka auttaa teitä silloin kun apua tarvitsette.

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon