Isäntäperheiden etsiminen ja matching

Maailman suurimpana au pair -järjestönä Cultural Care Au Pairilla on myös suurin valikoima isäntäperheitä. Ohjelmaan hyväksytyt isäntäperheet valitsemme tarkasti, koska haluamme varmistaa, että sinun au pair -ajastasi tulee elämäsi yksi parhaimmista kokemuksista. Vaadimme perheiltämme suositukset ja heidän on myös allekirjoitettava sopimus, jossa he sitoutuvat noudattamaan au pair -ohjelmamme sääntöjä - eli he käyvät läpi aivan samanlaisen hakuprosessin kuin jokainen huolellisesti valittu au pairimme. Suosituksien tarkistamisen jälkeen kokenut henkilökuntamme suorittaa haastattelun isäntäperheen kotona varmistaakseen, että perhe täyttää kaikki ohjelmamme vaatimukset.

Jokainen isäntäperhe on ainutlaatuinen. Perheemme asuvat eri puolilla Yhdysvaltoja, ja heillä jokaisella on erilainen elämäntyyli. Suurin osa perheistä asuu lähellä suurkaupunkeja, mutta on myös isäntäperheitä, jotka asuvat pienempien kaupunkien tai kylien läheisyydessä. Joko toinen tai molemmat vanhemmista työskentevät, ja lasten lukumäärä vaihtelee perheittäin.

Yksi asia on kuitenkin yhteistä jokaiselle isäntäperheelle – kaikki tarvitsevat au pairin tarjoamaa joustavaa lastenhoitoapua ja heillä kaikilla on aito kiinnostus oppia au pairin kulttuurista. Vastavuoroisesti he haluavat jakaa oman kulttuurinsa sinun kanssasi. Monilla perheistämme on ollut au paireja aiemminkin. Olemme ylpeitä siitä, että lähes 70% isäntäperheistämme valitsee jatkavansa Cultural Care Au Pairin isäntäperheenä uudestaan vuosi toisensa jälkeen.  

Cultural Care Au Pairin matching-menetelmä

Matching-prosessimme perustuu ideaan, että sekä isäntäperheellä että au pairilla on mahdollisuus nähdä tietoa toisistaan sekä puhua toistensa kanssa puhelimessa tai Skypessä. Vasta sitten, kun molemmat puolet ovat tyytyväisiä ja löytäneet itselleen sopivan matchin, on kyseessä "final match".

Sinulla on mahdollisuus käydä läpi isäntäperheiden hakemukset, ja saat valita hyväksytkö vai hylkäätkö sinulle tarjottuja isäntäperheitä. Sen jälkeen kun hyväksyt isäntäperheen, paikallinen Cultural Care Au Pair -toimistomme jatkaa kanssasi au pair -ohjelmaasi liittyvien valmistelujen parissa.

Muut au pair -järjestöt luottavat persoonattomiin online-järjestelmiin etsiessään sinulle isäntäperhettä, toisin kuin kokenut Cultural Care -henkilökuntamme, joka työskentelee henkilökohtaisesti suoraan isäntäperheiden ja au pairien kanssa. Kokemuksemme ovat osoittaneet, kuinka tämä henkilökohtainen menetelmä mahdollistaa onnistuneimmat matchit ja näin ollen antaa lähtökohdat myös parhaalle mahdolliselle au pair -kokemukselle. Sopisitko sinä paremmin aktiivisille perheelle, joka rakastaa urheilua ja ulkoilma-aktiviteetteja, vai onko rauhallinen koti-ilta perheen kanssa elokuvia katsellen enemmän sinun juttusi? Tavoitteemme on saada aikaan parhain ja toimivin match, niin sinulle kuin isäntäperheellesi.

"Täydellisiä host-perheitä on monia ja jokaiselle varmasti löytyy "se oikea". Itselleni tärkeintä oli, että perhe kohtelee au pairiaan osana perhettä, työntekijän sijasta. Kun tuo toteutui aloin tutkia perheen kiinnostuksenkohteita ja tutustua perheenjäsenien persooniin. Tämä minun täydellinen perheeni on rakastava ja avoin, noudattaa terveellisiä elämäntapoja, sekä on aktiivinen ja rento. Perhettä etsiessä kannattaa muistaa, että suurin osatekijä onnistuneeseen au pair-vuoteen on löytää juuri se sinulle oikea perhe." Johanna, au pair New Yorkissa

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon