Au pairien koulutus & valmistaminen

Me uskomme, että onnistunut au pair –taipaleesi alkaa kattavalla koulutuksella sekä hyvällä johdannolla USA:ta varten. Siksi me olemmekin kehittäneet au paireillemme tarkoitetun oman koulutusjärjestelmän, joka on vertaansa vailla – sekä täysin ilmainen. Koulutusohjelmamme tarkoituksena on antaa sinulle oikeaa tietoa oikeaan aikaan.

Opetussuunnitelmamme on kehitetty yhdessä niin lastenkasvatukseen, lääketieteeseen kuin opetukseen erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa. Me kuuntelimme myös Cultural Caren entisiä au paireja: he kertoivat meille, mikä informaatio on kaikkein tärkeintä.

Sinun valmistautumisesi alkaa heti sen jälkeen, kun sinut on valittu au pair –ohjelmaamme.

  • Saat oman Au Pair Travel Kit:n – sinun oma au pair -käsikirjasi, joka on täynnä erilaisia tehtäviä, jotka valmistavat ja auttavat sinua askel askeleelta.
  • Saat oman Au Pair Online -tilin – tämä on sinun henkilökohtainen online-tilisi, josta löydät kaiken tarvittavan informaation. Täällä näet muun muassa mahdolliset isäntäperheet, lentolippusi ja paljon muuta.
  • Samanaikaisesti suoritat MyAuPairCourses -kurssin. Tämän kurssin voit suorittaa omalla aikataulullasi ja pääset siihen käsiksi au pair -tilisi kautta.
  • Sinulla on myös mahdollisuus osallistua matching-prosessiin keskittyvään webinaariin, joka valmistaa sinua isäntäperheiden haastatteluihin. Meillä on myös toinen webinar nimeltä Get Ready Workshop, johon osallistut ennen USA:han lähtöä.
  • Virallinen koulutuksesi päättyy meidän omalla au pair -koulullamme Long Islandilla New Yorkissa. Au pair -koulullamme tulet viettämään ensimmäiset viisi päivääsi USA:ssa tavaten au paireja kaikista maailman kolkista ja oppien enemmän siitä, mitä odottaa tulevalta au pair -seikkailultasi. Opettajat tulevat puhumaan muun muassa tehokkaasta kommunikaatiosta, haastavista tilanteista lasten kanssa, isäntäperheen kanssa asumisesta sekä paljon muusta. 
Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon