Au Pair -koulu

Ensimmäiset viisi päivääsi USA:ssa tulet viettämään au pair –koulullamme. Koulu sijaitsee New York Cityn ulkopuolella, kauniilla Long Islandilla St. Johnsin yliopiston tiloissa. Kaikki tarvitsemasi löytyy koululta, ja tulet tutustumaan siellä myös Cultural Care Au Pairin työntekijöihin, jotka työskentelevät koululla täysipäiväisesti. Tulet tapaamaan ympäri maailman saapuvia au paireja, jotka ovat seikkailun alkaessa kaikki yhtä innoissaan ja hermostuneita kuin sinäkin!

Lukujärjestyksesi koululla tulee olemaan vaihteleva – se tulee sisältämään intensiivisiä koulutusjaksoja, mutta sinulla tulee myös olemaan aikaa tutustua uusiin ystäviisi ja aloittaa sopeutuminen USA:han! Luokkatiloissa tapahtuva opiskelu on jatkoa MyAuPairCourses -kursseille, jotka suoritat ennen lähtöäsi internetissä, sekä tehtäville, jotka löydät Au Pair Travel Kit:stä, jotka kaikki tulee olla suoritettuina ennen USA:han lähtemistä.

Käytämme opiskeluissa nykyaikaista tilannelähtöiseen oppimiseen perustuvaa opiskelutapaa, jonka avulla pääset hyödyntämään käytännön tilanteissa kaikkia aikaisemmin sähköisesti oppimiasi tietoja ja taitoja. Erilaiset ryhmätyöt auttavat sinua tutustumaan paremmin muihin au paireihin koululla. Opettajien avustuksella tulette yhdessä työstämään monia erilaisia projekteja, ja ryhmäkeskustelujen kautta opitte selviämään erilaisista tilanteista, jotka tulevat olemaan osa au pairin arkea. Opettajat käyttävät muun muassa roolipeli- ja keskustelutekniikkoja käydäkseen läpi esimerkiksi seuraavia aihepiirejä: 

  • Ruoka ja ravinto
  • Terveys kotona 
  • Turvallisuus kotona ja kodin ulkopuolella
  • Lasten kehitys ja ikä-sopivat aktiviteetit
  • Lasten kasvattaminen USA:ssa ja käytösmallien hallitseminen
  • Lasten itsetunnon rakentaminen
  • Au pairin roolin monimuotoisuus
  • Stressinhallinta
  • Tehokas kommunikaatio ja vahvojen suhteiden muodostaminen

 

Pätevät ohjaajat

Au pair –koulumme opettajat ovat kaikki päteviä opettajia, joilta löytyy vuosikymmenten kokemus. He tulevat jakamaan tietotaitonsa sinun kanssasi ja neuvovat sinua, kuinka muodostaa vahva suhde isäntäperheesi lasten kanssa. 

Tapaa uusia ystäviä

Aikasi koulullamme on mahtava tilaisuus saada uusia ystäviä ympäri maailmaa, ja voitte yhdessä suunnitella reissuja ajallenne USA:ssa. Saat myös mahdollisuuden viettää puolikkaan päivän New York Cityssä tutustuen kaupungin nähtävyyksiin!

American Heart Association ensiapukoulutus

Kaikki Cultural Caren au pairit suorittavat USA:n American Heart Association tarjoaman kurssin, jonka järjestävät heidän omat kouluttajansa au pair –koulullamme. Kurssiin sisältyy niin ensiapukoulutus kuin paine- ja puhalluselvytyskoulutus(First Aid & CPR).

Kun olet suorittanut kurssin hyväksytysti loppuun, saat kaksi vuotta voimassa olevan todistuksen, joka oikeuttaa myös pääsyn ilmaiseen internetmateriaaliin, jonka avulla voit kerrata tietojasi.

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon