Miksi Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pairin kanssa matkustat maailman suurimman ja kokeneimman au pair -järjestön kanssa. Kauttamme on matkustanut jo yli 85 000 nuorta USA:han jo vuodesta 1989 lähtien. Vuosikymmenten kokemus ja sitoumus meidän puoleltamme tähän työhön antaa sinulle paljon etuja – huolehdimme siitä, että ohjelmastasi tulee ikimuistoinen. Saat avuksesi osaamisemme ja autamme sinua niin haku- ja matching-prosessissa, kuin myös koko au pair -aikasi ajan. Apua saat aina kysymällä.

Yli kahdenkymmenen toimivuotemme aikana Cultural Care Au Pair ei ole ainoastaan kehittynyt maailman suurimmaksi yritykseksi au pairien rekrytoimisessä, vaan olemme myös onnistuneet rakentamaan laajimman tukiverkoston USA:ssa verrattaessa muihin au pair-järjestöihin. Yli 550:n henkilön muodostama paikallinen tukihenkilöverkosto ympäri USA:ta takaa sen, että voit olla varma siitä, että tulet saamaan parhainta paikallista tukea ohjelmasi aikana Yhdysvalloissa. Lisäksi Cultural Care Au Pair on ainoa USA:han au paireja lähettävä järjestö, jolla on oma toimisto ja henkilökunta jokaisessa maassa, josta rekrytoimme au paireja - Cultural Care all the way!

Toisin kuin muut au pair-järjestöt, joilla on useita eri kohdemaita, Cultural Care Au Pair on erikoistunut lähettämään au paireja vain USA:han. Koska tarjoamme yhden ohjelman ja yhden kohteen, voimme taata korkeimman laadun tässä suhteessa. Säännöt koskien au pair-ohjelmaa USA:ssa ovat tiukimmat maailmanlaajuisesti verrattaessa muihin kohdemaihin. Tästä johtuen on tärkeää matkustaa sellaisen yrityksen kanssa, jolle Yhdysvaltojen lait ja au pair-säädökset ovat tuttuja. Cultural Care Au Pairin kanssa voit olla varma siitä, että meillä on aina vastaukset kaikkiin kysymyksiisi liittyen au pairina olemiseen USA:ssa. Olemme aina vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.

"Cultural Care Au Pair – ohjelma kuulosti luotettavalta ja monipuoliselta, ja etenkin järjestön tarjoama tukiverkosto vaikutti valintaani. En olisi halunnut lähteä yksin vieraaseen maahan, pelkästään luottaen löytämääni isäntäperheeseen. Valitsemalla Cultural Care Au Pairin tiesin, että mikäli ongelmia vuoden aikana tulee, on apu aina saatavilla. Myös se, että tapaisin muita au paireja järjestön kautta oli tärkeää. Lisäksi Amerikkaan lähteminen ilman järjestöä on erittäin vaikeaa, ja Cultural Care tarjosi parhaan hinta-laatu suhteen muihin järjestöihin verrattuna. Esimerkiksi Cultural Caren kautta en joutunut maksamaan paluulentoa itse, niin kuin joidenkin muiden järjestöjen kautta olisin joutunut. Myös au pair koulutus New Yorkissa ennen isäntäperheeseen menoa kuulosti erittäin hyvältä." Johanna, au pair Connecticutissa

Tilaa esite Ilmoittaudu infoon