Sujuva kielitaito

Englanti on yksi maailman puhutuimmista kielistä. Englantia käytetään kansainvälisessä kommunikaatiossa ja yli 750 miljoonaa ihmistä puhuu englantia vieraana kielenään.

Au pairina oleminen antaa sinulle mahdollisuuden uppoutua täysin englannin kieleen sillä sitä puhutaan pääkielenä isäntäperheessäsi. On itsestään selvää, että arkiset tilanteet USA:ssa opettavat sinulle enemmän kuin mikään oppitunti Suomessa. Asumalla isäntäperheessä, hoitamalla päivittäisiä asioita tai katsomalla leffoja ilman suomenkielistä tekstitystä opit uusia ilmaisuja ja parannat kielitaitoasi joka päivä.

Au pair -ohjelman aikana sinulla on mahdollisuus tavata paikallisten amerikkalaisten lisäksi myös muita ihmisiä ympäri maailmaa. Englanti tulee olemaan teidän yhteinen kielenne. Kielitaito auttaa sinua löytämään uusia ystäviä sekä rakentamaan elinikäisiä ihmissuhteita. Yliopisto- sekä college -kurssit, jotka ovat osa au pair -ohjelmaa, opetetaan myös englanniksi.

"Au pair- vuoteni aikana kasvoin paljon henkisesti, sain itsevarmuutta ja maailmankatsomukseni avartui. Opin puhumaan englantia sujuvasti, ja sain varmuutta sen puhmiseen, niin että nyt uskon selviäväni tilanteessa kuin tilanteessa englannin kielellä. Tuntui hienolta, kun paikalliset luulivat minua amerikkalaiseksi puheeni perusteella!" Johanna, au pair Connecticutissa

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon