Palkkaus ja edut

Amerikkalaisessa perheessä asuminen ja au pairina oleminen on seikkailu. Se on ehdottomasti paras tapa yhdistää työelämä, matkustaminen ja opiskelu. Ohjelmaan sisältyy kaikki tämä:

  • Cultural Care Au Pair hoitaa lentoliput sekä matkajärjestelyt isäntäperheeseen ja ohjelma alkaa neljän päivän pituisella koulutuksella Long Islandilla New Yorkissa, omassa au pair -koulussamme.
  • Isäntäperhe huolehtii ylläpidostasi ja he maksavat sinulle 195.75 dollaria/vko. Koska sinulla ei ole asumiskustannuksia, tämä on taskurahaa sinun omaan käyttöösi. Tulet maksamaan taskurahastasi veroja USA:ssa ollessasi. Määrän suuruus riippuu siitä, kuinka pitkään olet veronmaksuhetkellä ollut USA:ssa. Lisätietoja tästä tulet saamaan myöhemmin hakuprosessin aikana.
  • Au pairina voit opiskella valintasi mukaisia kursseja paikallisessa yliopistossa tai collegessa, isäntäperheesi tukee opintojasi 500 dollarilla au pair -vuotesi aikana.
  • Vuoden aikana sinulla on kaksi viikkoa palkallista lomaa. J-1-viisumi mahdollistaa 30 päivän vapaan jakson au pair -vuotesi päätteeksi, jolloin voit matkustaa ympäri USA:ta.

Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa au pair -kokemustasi 6, 9 tai 12 kuukaudella! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus yhdistää työskentely lasten kanssa, opiskelu sekä matkustaminen - Cultural Care Au Pair on kokemus, josta saat mukaasi jotain loppuelämäksesi!

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon