Nostetta urallesi

Vieraassa kulttuurissa asuminen ja arkisten ongelmien ratkominen antaa sinulle itsevarmuutta, elämänkokemusta ja kypsyyttä. Au pairina olet tekemisissä paikallisen isäntäperheesi kanssa päivittäin ja kielitaitosi kohenee kuin itsestään. Viettämällä aikaa ulkomailla, tekemällä itsenäisesti päätöksiä, matkustamalla ja tapaamalla uusia ihmisiä huomaat kasvavasi ihmisenä.

Kansainvälinen kokemus ja hyvä kielitaito ovat perusvaatimuksia monissa yrityksissä. Yli 85 000 au pairia maailmanlaajuisesti ovat valinneet Cultural Caren järjestökseen; heidän positiiviset kokemukset kulkevat mukana vielä pitkään au pair -ohjelmaan osallistumisen jälkeenkin. Au pair -ohjelman aikana saamallasi elämänkokemuksella, paremmalla itsetunnolla ja täydellisellä englanninkielen taidolla olet valmiimpi toimimaan tässä monikulttuurisessa maailmassa.

"Au pair –vuoteni aikana kielitaitoni kehittyä hurjasi, aksenttini postui kokonan, ja ennen kuin huomasinkaan, ajattelinkin ja unelmoin täysin englanniksi. Au pair –vuoteni oli ensimmäinen kerta kun asuin poissa kotoa, joten au pair –vuoteni aikana itsenäistyin paljon, sekä opin paljon uutta itsestäni. Tulevaisuudensuunnitelmani kirkastuivat hurjasti, ja kun kerran oli jo tarttunut tuntemattomaan ja lähtenyt kohti uusia seikkailuja, oli se helpompi tehdä myös uudestaankiin. Au pair –vuosi antoi minulle paljon arvostettua kansainvälistä työkokemusta, ja avasi mulle monia mahdollisuuksia läpi opiskeluaikani." Mari, au pair Salt Lake Cityssä, Utahissa

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon