Kulttuurivaihto

Au Pair -ohjelma keskittyy kulttuurivaihtoon. Cultural Caren au pairina USA:ssa pääset uppoutumaan amerikkalaiseen elämäntyyliin ja koket uusia asioita päivittäin - jo ruokakaupassa käynti ja lasten hakeminen koulusta ovat erilaisia kokemuksia kuin Suomessa. Isäntäperheesi haluaa sinut osaksi perhettään ja sinulla on päivittäinen mahdollisuus oppia tuntemaan amerikkalainen kulttuuri sekä jakaa omaa kulttuuriasi isäntäperheesi kanssa.

Ohjelman aikana tapaat au paireja ympäri maailmaa, jotka jakavat saman kokemuksen ja seikkailun kanssasi. Cultural Care Au Pair -ohjelmassa pääset tutustumaan moneen sinulle vieraaseen ja uuteen kulttuuriin.

"Muiden au pairien kanssa oli todella hauskaa tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin ja tapoihin nuoren silmin, sekä verrata meidän kulttuureita, ja oppia paljon myös muista maista. En olisi etukäteen arvannut, kuinka kansainvälinen au pair yhteisömme olisi: au paireja tuli Brasiliasta, Australiasta, Kiinasta, Etelä-Afrikasta, Tsekistä…" Johanna, au pair Connecticutissa

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon