Au Pair -ohjelma

Cultural Care Au Pair -ohjelma USA:ssa tarjoaa mahdollisuuden tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin lastenhoidon kautta.Ohjelman aikana sinulla on mahdollisuus työskennellä lasten kanssa, opiskella ja matkustaa USA:ssa. Sinusta tulee osa huolellisesti valittua amerikkalaista isäntäperhettä, hoidat heidän lapsiaan samalla kun tutustut amerikkalaiseen kulttuuriin ja elämäntyyliin. US Department of State valvoo au pair -ohjelmaa, samalla tarjoten ainoan laillisen väylän matkustaa au pairina Amerikkaan. Au pair -viisumi (J-1) mahdollistaa au pairina olemisen USA:ssa ja pitää aina sisällään sen, että sitoudut olemaan USA:ssa vähintään 12 kuukautta. J-1-viisumilla on mahdollista olla au pairina USA:ssa 12-24kk. Jos olet kiinnostunut asumaan ulkomailla ainakin vuoden, tai pidempään, Cultural Care Au Pair on juuri oikea ohjelma sinulle. Cultural Care Au Pair ohjelman kautta sinun on mahdollista pidentää au pair vuottasi vielä 6, 9, tai 12 kuukaudella.

Cultural Care Au Pairilta edellytetään 18─26 vuoden ikää sekä kokemusta lastenhoidosta. Sinulla tulee olla myös toisen asteen koulututkinto, voimassa oleva ajokortti, hyvä terveys sekä puhdas rikosrekisteri. Jos tämän lisäksi vielä pidät lapsista, Cultural Care Au Pair on mahdollisuutesi kokea jotakin uutta ja unohtumatonta.

Kulttuurivaihto on au pair -ohjelmamme lähtökohta. Kasvamalla osaksi amerikkalaista perhettä opit myös sujuvan englanninkielen taidon. Isäntäperheesi luottaa vastuuntuntoiseen lastenhoitotaitoosi ja toisianne tukemalla saatte aikaan todellisen kulttuurivaihtokokemuksen.

Sen lisäksi, että luot uusia ystävyyssuhteita, parannat kielitaitoasi ja saat arvokasta kansainvälistä kokemusta, saat uskomattomia etuja joihin au pairina ollessasi olet oikeutettu. Voit opiskella amerikkalaisessa collegessa. Itsenäistyt ja kehityt ohjelman aikana vastuun ja luottamuksen myötä. Pääset matkustamaan USA:ssa. Opit paljon amerikkalaisesta kulttuurista. Vaikutat isäntäperheen lasten elämään. Sinulle maksetaan palkkaa sekä saat kahden viikon palkallisen loman.

Tilaa esite Ilmoittaudu infoon