Elämää au pairina

Au pairina oleminen on paljon enemmän kuin tavanomainen työkokemus. Se on kasvattava kokemus ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa isäntäperheen lastesi elämään. "Au pair" on ranskaa ja tarkoittaa tasavertaista. Sinut toivotetaan tervetulleeksi amerikkalaisen perheen kotiin hoitamaan lapsia ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. 

Termejä "nanny" ja "au pair" käytetään kuvaamaan henkilöä, joka hoitaa lapsia silloin kun vanhemmat ovat töissä. Suurin eroavaisuus näiden kahden välillä on se, että nanny on perheen palkkaama paikallinen työntekijä, kun taas au pair osallistuu vaihto-ohjelmaan, ja myös asuu isäntäperheen kotona.

Au pair on kirjaimellisesti osa isäntäperhettä. Se on paras ja tehokkain keino olla osa aitoa kulttuurivaihtoa sekä oppia amerikkalaisesta elämästä aitiopaikalta.

"Suosittelen ohjelmaa lämpimästi kaikille, joilla on pienikin ripaus innostusta lähteä työskentelemään vuodeksi ulkomaille sekä kaikille, jotka ovat valmiita kokemaan elämänsä ikimuistoisimman vuoden! Vuoden aikana ehdit kokea paljon: kasvat ihmisenä, parannat kielitaitoasi, saat uusia ystäviä sekä ennen kaikkea pääset tutustumaan amerikkalaiseen kulttuuriin!" Meri, au pair Connecticutissa

Katso mitä sanottavaa au paireillamme on au pair –ohjelmast, ja kenties pian sinäkin voit sanoa olevasi au pair!


 

Hae ohjelmaan Ilmoittaudu infoon