Cultural Care Au Pair

Lähde au pairiksi USA:han!

18-26-vuotiaille

Avoimia työpaikkoja!

Oletko entinen au pair, joka haluaa jakaa tarinansa, ja jolta löytyy mahtavia muistoja kerrottavaksi? Etsimme uusia ulopäinsuuntautuneita, rohkeita ja lahjakkaita työntekijöitä edustamaan Cultural Care Au Pairia useisiin paikkoihin ympäri Suomen!

TYÖNKUVA

Cultural Care Au Pairin infotilaisuusvastaavana olet motivoiva esikuva hakijoille, joiden unelmana on saada kokea au pair -vuosi USA:ssa. Työsi on tärkeä osa rekrytointiprosessimme ensimmäistä osaa, ja tehtävänäsi onkin motivoida ja inspiroida nuoria aikuisia lähtemään au pairiksi USA:han.

Sinun vastuulla on inspiroivien ja ammattimaisten infotilaisuuksien pitäminen omalla alueellasi. Sen lisäksi sinun tulee huolehtia siitä, että Cultural Care Au Pairilla on alueellasi hyvä maine johtavana au pair -järjestönä. Jotta tulet pärjäämään työssäsi, odotamme sinulta tahtoa ja intoa kommunikoida ja puhua ihmisille – olivatpa he sitten tuttuja tai tuntemattomia. Sinulle ei tuota ongelmia olla oma-aloitteinen ja puhua puhelimessa ja ihmisten edessä, sekä viihdyt sosiaalisissa ja ulospäinsuuntaituneisuutta vaativissa työtehtävissä.

Vastuualueitasi ovat:

Ensimmäisen vaiheen haastattelu

Jatkuva raportointi aluepäälliköllesi

Infotilaisuuden osallistujiin ja paikkavarauksiin liittyvät hallinnolliset tehtävät

SINUN PROFIILISI

Me toivomme, että sinulla on innostava ja inspiroiva luonne. Sinulta löytyy intohimoa matkustamiseen ja ymmärrät kulttuurivaihdon tärkeyden. Uskot vilpittömästi au pair -ohjelman hyötyihin sekä jaat ja kerrot näitä mielellään ohjelmasta kiinnostuneille.

Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja annat aina parasta mahdollista palvelua – pidät sitä itsestäänselvyytenä. Sinua motivoi mahdollisuus käyttää kommunikaatiotaitojasi, ja sinulla on tilannetajua. Erityisesti etsimme sinua, joka opiskelet esimerkiksi liiketaloutta, viestintää tai markkinointia ja jota kiinnostaa tulevaisuudessa työskentely kansainvälisessä ympäristössä.

VAATIMUKSET

Aikaisempaa kokemusta au pairin työstä tai vastaavasta kulttuurivaihdosta

Erinomaiset kommunikaatiotaidot

LISÄARVOA

Aikaisempaa kokemusta myynnistä/ markkinoinnista/ asiakashankinnasta/ asiakaspalvelusta jne.

Aikaisempaa haastattelukokemusta

MITÄ ME TARJOAMME

Joustavat ja kehittävät työtehtävät, jotka tulevat auttamaan sinua tulevaisuuden työelämässä. Olemme osa EF Educationia, joka on maailman suurin yksityinen koulutukseen keskittyvä yritys. Meillä on yli 30 000 työntekijää yli 50 maassa sijaitsevissa toimistoissa ympäri maailman. Oikealle henkilölle löytyy hyvät etenemismahdollisuudet konsernin sisällä. Lue lisää täältä: http://careers.ef.com/working-at-ef/

NÄISSÄ KAUPUNGEISSA AVOIMET TYÖPAIKAT

Tampere

Oulu

Joensuu

Lappeenranta

Lahti 

Kuopio

Kajaani 

Rauma

Savonlinna

Forssa

Kouvola

Seinäjoki

PALKKAUS

Osa-aikainen työ, kiinteä palkka

ALOITUS
Sopimuksen mukaan

Heräsikö kiinnostus? Lähetä CV ja saatekirje englanniksi mitä pikimmiten osoitteeseen aupair.fi@culturalcare.com

Ota yhteyttä